Accidentat, Vlad Chiricheş va rata meciurile naționalei cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina (www.europafm.ro)

· editat de CQS Salud

Căpitan al naţionalei de fotbal a României, Vlad Chiricheş va rata meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor.

Fotbalistul s-a accidentat, relatează Agerpres.

Vlad Chiricheş a fost schimbat după 26 de minute în meciul pe care formaţia sa, Cremonese, l-a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu Lazio (0-4).

Fundaşul a acuzat o leziune musculară, ”iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naţionale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina”.

Selecţionerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheş.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu