Alla Pugaciova cere să fie inclusă de Rusia pe lista agenţilor străini. “Sunt solidară cu soţul meu, care vrea ca băieţii noştri să nu mai moară pentru obiective iluzorii” (www.news.ro)

· editat de CQS Salud

Celebra cântăreaţă rusă Alla Pugaciova a cerut, printr-un mesaj postat în social media, să fie declarată “agent străin” de către Rusia, în semn de solidaritate cu soţul său, Maxim Galkin, informează The Moscow Times.

“Vă rog să mă includeţi pe lista agenţilor străini ai ţării mele iubite, căci sunt solidară cu soţul meu, un om onest, decent şi sincer, un adevărat şi incoruptibil patriot al Rusiei, care vrea ca ţara sa natală să prospere în pace, cu libertate de exprimare, şi vrea ca băieţii noştri să nu mai moară pentru obiective iluzorii, care au transformat ţara noastră într-un stat paria şi au făcut viaţa o povară pentru cetăţenii noştri”, a notat Pugaciova pe Instagram.

După startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina, Pugaciova, Galkin şi copiii lor au plecat în Israel. Galkin a petrecut vara în turneu în Israel şi în Europa, cu reprezentaţii stand-up în care critica dur războiul şi liderii ruşi.

În august, Pugaciova s-a întors în Rusia şi a declarat că a revenit pentru a pune la punct unele lucruri. Presa de stat a scris atunci că Pugaciova plănuia să îşi trimită copiii la şcoală la 1 septembrie.

Galkin a fost declarat agent străin la 16 septembrie.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu