Cristian Brînză, dezvoltatorul „Moon Village”, la podcastul „Fain și Simplu”: „Durează o zi să ridici o căsuță. Este o structură care rezistă 70 de ani fără probleme” (www.gandul.ro)

· editat de Ion Picatrixu

Cristian Brînză a dezvoltat un nou concept de vacanță: căsuțele mobile. Invitat la podcastul „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar, el a povestit cum a început această afacere cu „tinny houses”, la poalele Caraimanului.

Te întrebi care este ingredientul esențial pentru a începe o afacere de succes de la zero? Invitatul lui Mihai Morar a făcut deja două afaceri de succes aplicând rețeta. A refuzat să rămână un sportiv răpus de o accidentare sau un patron falimentat de pandemie.

A ales să creadă că viața nu poate fi controlată, că viața nu are ceva personal cu el, a avut curajul să plece la drum din nou și să gândească lucrurile altfel decât în modul tradițional românesc. Astăzi, mii de clienți s-au bucurat deja de felul în care Cristian Brînză a dezvoltat un nou concept de vacanță: Moon Village.

PUBLICITATE

„Durează o zi să ridici o căsuță. Este o structură care rezistă 70 de ani fără probleme”

„Conceptul nostru este un concept de căsuțe unde ai absolut totul aici, nici măcar să te deplasezi pentru mâncare nu trebuie, nu te duci nicăieri, venim noi și îți aducem ce vrei și cum vrei”, a povestit el.

Cristian Brînză a povestit că durează doar o zi să ridice o astfel de casă.

„Într-o zi este ridicată și este o structură care rezistă 60, 70 de ani fără niciun fel de problemă. Sunt structuri metalice, cu fundație și tot ce trebuie. Aici am vrut să facem un village, un oraș în oraș, un sătuc micuț. În patru luni și jumătate am finalizat șase căsuțe, la cheie cu mobilă, cu infrastructură și utilități”, a adăugat antreprenorul.

Urmărește podcastul integral:

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu