O importantă platformă de comerț online a oprit de la vânzare brăţările de acces la coada de la sicriul reginei Elisabeta a II-a: „Aceste articole încalcă politicile noastre şi le eliminăm de pe site-ul nostru” (www.gandul.ro)

· editat de CQS Salud

Site-ul de licitaţii online eBay a eliminat anunţurile pentru brăţările oferite persoanelor care au stat la coadă la sicriul reginei Elisabeta a II-a, expus înaintea funeraliilor de stat de luni, 19 septembrie.

Unele persoane au încercat să obţină bani prin vânzarea acestor brăţări, anunţurile lor atrăgând oferte care au ajuns chiar şi la câteva mii de lire sterline înainte de a fi eliminate.

„Aceste articole încalcă politicile noastre şi le eliminăm de pe site-ul nostru”, a declarat un purtător de cuvânt al eBay, citat de Agerpres.

PUBLICITATE

Biletele la evenimente precum concerte, festivaluri, competiţii sportive sau teatru nu pot fi scoase la vânzare pe site, conform regulamentului eBay.

Totuși, câteva brăţări portocalii erau încă de vânzare duminică dimineaţă, preţul lor de pornire fiind cuprins între 20 şi 150 de lire sterline.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii şi o prezenţă impunătoare pe scena globală timp de 70 de ani, s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu