Roger Federer se retrage din tenis. Mesajul său de (romanialibera.ro)

· editat de CQS Salud

Roger Federer, 41 de ani, care a stat timp de 310 săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA și-a anunțat retragerea din carieră, menționand că nu renunță de tot la sportul care l-a făcut rege.

Roger Federer, considerat de majoritatea analiștilor și comentatorilor sportivi, cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, și-a luat rămas bun de la fanii săi.

„După cum mulți dintre voi știți, ultimii trei ani au reprezentat pentru mine provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă deplină”, a scris Federer pe Instagram.

PUBLICITATE

Adio, dar rămân cu tine

„Dar, de asemenea, cunosc capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este momentul să pun capăt carierei mele competiționale. Cupa Laver de săptămâna viitoare, de la Londra, va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, dar nu în Grand Slam-uri sau în circuit”, a mai adăugat sportivul.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu