Scorul campionatului de fotbal: Sepsi Sf.Gheorghe-FC Botoşani 7-0 (www.mediafax.ro)

· editat de Ion Picatrixu

Sepsi Sf.Gheorghe a obţinut o victorie la scor, sâmbătă, în partida disputată pe teren propriu în compania echipei FC Botoşani.

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-FC Botoşani, scor 7-0, a făcut parte din etapa a XI-a din Superliga de fotbal.

Atacantul Mario Rondon a înscris de două ori în prima repriză, în minutele 24 şi 45. În repriza a II-a, mijlocaşul Ion Gheorghe a înscris în minutul 66. El a executat un penalti, portarul a apărat şi mingea a revenit la Gheorghe care a înscris.

În minutul 71, atacantul Cătălin Golofca a marcat pentru 4-0, iar olandezul Anass Achahbar şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 75. Ultimele două goluri au fost înscrise de Alexandru Tudorie în minutele 83 şi 90.

Rondon a ratat şi el un penalti în minutul 18. Fundaşul olandez Shaquill Sno al echipei oaspete a fost eliminat în minutul 48 pentru un atac dur asupra unui adversar.

PUBLICITATE

Cu cele trei puncte obţinute sâmbătă, Sepsi a urcat pe locul 5 în clasamentul Superligii, având 16 puncte. Moldovenii sunt pe locul 12 cu 12 puncte

Etapa viitoare, Sepsi Sf.Gheorghe va juca în deplasare cu FC Hermannstadt, iar FC Botoşani va întâlni pe teren propriu pe U Cluj.

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu